Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szeretném behullámosítani a...

Szeretném behullámosítani a hajam, de nem tudom. Help?

Figyelt kérdés
Behullámosítom, de kijön belőle hamar, hajlakkot utálom meg a hajhabot is..mit tegyek rá hogy megmaradjon a hullám is és szép puha is maradjon a hajam?
2013. febr. 21. 19:16
 1/3 anonim ***** válasza:
én lefekvés előtt szoktam a picit még nedves hajamat szivacs hajcsaróval megcsinálni és akkor azokkal a hajamban alszok,reggelre gyönyörű,puha göndör fürtjeim lesznek. nekem tartós is,de ez hajtól függ,ha alapból egyenes hajad van akkor hajlakk nélkül hamar ki fogja lógni magát.
2013. febr. 21. 19:26
 2/3 anonim ***** válasza:
Én este befonom a nedves hajamat, reggel kiengedem és 2-3 napig hullámos utána, semmit nem teszek rá. Alapból szögegyenes hajam van egyébként.
2013. febr. 21. 21:21
 3/3 anonim ***** válasza:

Gyerekkoromba mi így csináltuk:

Vizesen pici, apró fonatokba fond be a hajadat.

Húzz sapkát, s aludj úgy este. REggel, mire kibontod, hullámos lesz.

Attól függően, hogy mennyire erős szálú a hajad, tart rövidebb vagy hosszabb ideig.

2013. febr. 21. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!