Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ballagási frizura rövid hajból?

Ballagási frizura rövid hajból?

Figyelt kérdés
Barna, bob frizurám van egyenes frufruval, növesztem már egy ideje, most elöl a kulccsontomig ér, hátul teljesen eltakarja a nyakam. Konty igazából nem lehetséges, hátul túl rövid a hajam. Tavaly novemberben daueroltattam, de elszúrta a fodrász, lágy loknikat akartam, de csúnya volt, nem minden tincs göndörödött egyformán, ráadásul teljesen tönkretette a hajam. Azóta kb 7 centi lehet még belőle, száraz, törik, vasalnom kell. Növesszem még, és valami hátracsatolós kontyot csináltassak a fodrásszal, vagy vágassam le állig érőre, viszont csak kivasalni lehet majd( hajsütővas 1/2 óra és teljesen kisimul)??? Így most nem túl fiatalos. Mikor állig ért imádtam, mindig jól állt, ez csak lóg.

2013. febr. 20. 15:24
 1/2 A kérdező kommentje:
Még írni akartam, hogy az osztályomban minden lánynak félhosszú-hosszú haja van, szóval eléggé kilógok a sorból(bár nem bánom) 14/L
2013. febr. 20. 15:25
 2/2 anonim ***** válasza:

Vágasd le állig érőre! Az felfrissíti a hajad! Meg ha tetszett már így, akkor jó lesz!

Nekem is ilyen hajam van, én is eléggé kilógok az osztályból, mivel nálunk is hosszú hajú lányok vannak. De ez jó, mivel a ballagáson szép és különleges leszel, az összes többi lány meg ugyanúgy fog kinézni (loknis haj). Remélem még nem késő a válasz!!!!!!!!! :)

2013. ápr. 7. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!