Kinek milyen termeszetes mellnovelesi modszer hasznalt?
Szkeptikusok megjegyzesei nem erdekel.
Csak olyan irjon, aki van mit irjon ezzel kapcsolatban.
Valaszokat elore koszonom.
én nem tudok ilyenről:( pedig engem is érdekelne:(:D úgyhogy várom a válaszokat én is.
bocsi az offért.
Senkitől nem fogsz olyan választ kapni, hogy húú.. ez használt. Ha használna, akkor nem kellene a nőknek többszázezret kidobni mellműtétre. Szal ilyen nem létezik.
DE: ha még nem védekezel, a fog. gátlótól is nőhet a mell... igaz, akkor nem cska oda szedsz fel, hanem azért megy fel máshova is kicsi... de van akinek attól nőtt a melle.
Lehet termeszetes modszerrel is.
Nem sokat, de lehet, bar tudom, hogy ez is ritkabb.
nekem valami olyasmit meséltek, hogy a szójától vagy a szalonnától nőhet a mell. de szerintem ez akkora baromság.
bízd a természetre, nem lehet mindenki Pamela Anderson.
szerintem sincs ilyen természetes módszer, az alkatodtól és a génjeidtől függ az egész.
Az a helyzet, hogy a megfelelo alakom meg genjeim megvannak egy sokkal nagyobb merethez.
Nem vagyok sovany es a csaladombol is a nok nagymelluek.
Utolso: Tudok a bioenergia kezelesrol :)
Pesten csinalja Opal Sandor fia. Hallottam nagyon jo eredmenyeket lehet elerni, habar az ara huzos. Olvastam az ezzel kapcsolatos cikket neten, de koszi szepen, hogy felajanlottad elkuldeni. :)
Sajnos messze vagyok Budapesttol, erdelyi vagyok.
Pubertásnak hívják. Tuti módszer.
:)
Amúgy ez a minden válasz érdekel, kivéve a rideg valóságot egy nagyon szimpatikus hozzáállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!