Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek is áldozni kell...

Szerintetek is áldozni kell arra valamennyi összeget, ha azt akarjuk, hogy sokáig jól nézzünk ki?

Figyelt kérdés

Hála istennek alapból nem nézek ki rosszul.Igaz,még fiatal vagyok :33(két gyerekem van)Nem akarok beképzelt lenni,de a koromhoz képest mások szerint jól nézek ki,de ahhoz,hogy ez így maradjon valamit mindig költenem kell vagy csinálnom kell(levegőn tartózkodás rendszeresen,sok folyadék))vagy mellőzni kell dolgokat ,mint a dohányzás és alkohol.Amiket veszek:sampon,hajbalzsam,testápoló,arckrém,hajszépítő olaj,vitamin

Ezekkel ti is így vagytok?

2013. febr. 19. 12:20
 1/2 anonim válasza:

Persze hogy így :) Csak van aki nem vallja be.

Minél idősebbek leszünk annál többet kell magunkra adni, legfőképp magunk és környezetünk miatt.

Pl ne sajnáld magadtól a jó ruhákat, nem kell drágákat venni, elég ha bemész mondjuk az orsay-be, nagyon sok jo akció van, elegáns üzlet, itt jó cuccokat jó áron tudsz venni, vagy a h&m, c&a, a lényeg hogy nő maradj.Legyen jó frizurád, sminkeld magad szolidan, sportolj :)

2013. febr. 19. 12:45
 2/2 anonim ***** válasza:

Igen, ez fontos, és sajna gyerekek mellett sokan elhanyagolják magukat, vagyis büszke lehetsz, hogy te kivétel vagy.

Én se szórom a pénzt de amiből kell abból jó minőségűt veszek. Pl. alapozó, krémek, sampon. Ezeket hosszútávon kifizetődöek, ha a bőrödre gondolsz. Aztán sokat iszom vizet, és igyekszem sokat sportolni. Szerintem manapság a sport a legdrágább, már ha az ember a kocogáson kívül szeretne mást is csinálni.

2013. febr. 19. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!