Mennyire tartós a dauer? Mennyire roncsolja a hajat?
Első kérdés: igen.
Második: igen.
Marmadik: igen
Negyedik: igen, de akkor hülyén néz ki, tehát nem ajánlatos
Sajnos nagyban függ a hajtól: általában a jó tartású, nem teljesen egyenes hajban a legszebb. Mivel a vegyszer átalakítja a haj szerkezetét, nem lesz olyan a haj, mintha mi sem történt volna. Szárazabb lesz, néha sprőd és szalmakazal kinézetű...másképp kell vele bánni, mint azelőtt, ezt sajnos nem mindegyik fodrász mondja el a vendégének, aztán utána jön a hidegzuhany. A göndör hajjal teljesen másképp kell bánni, mint az egyenessel.
Fodrász vagyok, dauerolok is, bár inkább az idősebb korosztály szereti. Nekem is volt tini koromban, amikor nagy divat volt - hát egy kezemen meg tudom számolni, hányszor sikerült jól...
Váll alá érő hajamat daueroltattam január elején és még mindig szép. majdnem szögegyenes hajam van közepes vastagságú. Volumendauer a neve, ez nem roncsol annyira és a legnagyobb méretű csavarókkal készült. nem is ugrott fel hajam nagyon szóval nem lett bongyi.
Hajmosás után szabad fésülni amikor vizes. Ja és hajat is ritkábban mosok. Reggel csak behabozom és kész.
nem bántam meg, szerintem próbáld ki ezt a fajtát :)
válaszoljatok kiváncsi vagyok a véleményetekre
/ha lehet lányok irjatok/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!