Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon kevés és vékonyszálú a...

Nagyon kevés és vékonyszálú a hajam mit tegyek?

Figyelt kérdés
a hajam nagyon lapos és semmi tartása nincs ez mellett látszódik a fejbőröm is kicsit
2013. febr. 16. 23:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Mindig ilyen volt? Mert ha hajhullás miatt kevés, akkor próbáld ki a Varga hajcseppeket! Tényleg működik, bár kissé drága, de ha elkezded mindenképpen csináld végig a 3 hónapot, még ha addig nem is látsz változást.

Ha pedig mindig ilyen volt, akkor vágass egy lépcsőzetes félhosszú frizurát, és próbáld úgy formázni hogy legyen némi volumene. Lehet kapni már hajdúsító porokat, nekem got2be van és teljesen meg vagyok vele elégedve. Szerintem érdemes kipróbálni.

2013. febr. 17. 00:27
 2/3 A kérdező kommentje:
Még nem használtam varga hajcseppet de ki fogok próbálni mindenképp! hát az igazság az hogy sosem volt nagyon sok hajam mindig is ilyen vékonyszálú kevés volt viszont hajhullást nem vettem észre!
2013. febr. 17. 20:53
 3/3 promo válasza:
Ebben a cipőben járok én is. Mindig is kevés hajam volt, MANE hajdúsító sprayt használok, dúsabbnak látszik a hajam és normálisabb frizurát is tudok csinálni. Ha érdekel, a suruhaj.hu oldalon olvashatsz róla.
2013. nov. 18. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!