Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ezer éves "Curl Styler"...

Ezer éves "Curl Styler" nevezetű hajgöndörítőt hol lehet kapni manapság?

Figyelt kérdés
Nem olyan, mint a rendes hajcsavarók (henger alakú), hanem szivacsból van, hosszúkás, hullámos, és a végén valamilyen forma (nekem speciel szív alak) van, a közepén egy körrel. Amikor a hajat felcsavarjuk rá, akkor a "vékonyabb" végét át kell dugni a lyukon. Végeredményként pedig ilyen villámhárító fejünk lesz :) Nah ilyet lehet még valahol kapni?

2013. febr. 15. 20:27
 1/3 A kérdező kommentje:
pontosítanék: a forma közepén az a kör tulajdonképpen egy lyuk
2013. febr. 15. 20:30
 2/3 anonim válasza:
Szia Kedves kérdező!Én pont hétfőn vettem belőle 2 csomaggal mert nagyon olcsón találtam rá (99ft/cs).Nem tudom hova valósi vagy de próbáld meg százas üzletekben.Én Debrecenbe vettem a Nagyállomásban található 100-asban.
2013. febr. 16. 18:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Bp.-i vok, és nézegettem már ilyen helyeken, de köszönöm a tippet, akkor tovább keresek, hátha egyszer én is ráakadok! ;)
2013. febr. 22. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!