Lányok nektek ez a haj tetszik?
2013. febr. 15. 14:23
11/16 A kérdező kommentje:
8-as!Blink 182 hallgatsz? :) Már 20 éves a Blink szóval Mark sem fiatal!:)
2013. febr. 15. 17:30
12/16 anonim válasza:
#8-as megint:
ja persze, vágom, csak így hirtelen beugrott a what's my age again klippje és most néztem a képeket és rájöttem, hogy hát bizony tényleg rohan az idő.. és még az ilyen arcokat sem kíméli, mint mark:D
régen sokat hallgattam őket - a take off your pants and jacket egyike volt az első eredeti CD-knek, amit kaptam:)
de na, visszatérve, én bírom a csávó haját, neki is jól áll. de az ilyen hajhoz azért ugye kell egy karakteres arc is.
13/16 anonim válasza:
Próbáld ki , ha jól áll akkor ok, ha nem meg levágatod jó rövidre . Nehéz így megmondani, nem mindenkinek állna jól az biztos .
14/16 anonim válasza:
Ja, egyébként a szinte no hairt szeretem :)
15/16 A kérdező kommentje:
Ok,szerintem is az lesz!:)
2013. febr. 15. 18:07
16/16 anonim válasza:
18 vagyok és metálos,hagyományőrző ezenkívül, szeretem a hosszú hajúakat, de a simán rövidre vágott haj is jó, kinek mi áll jól :) (az első kommentelő voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!