Nagyon szőrös vagyok, mit lehet tenni? 14/l
Furcsa kérdés lesz, de már nagyon zavar. :(
Szóval... "Ott", a hónaljamon és a lábamon az átlagosnál nem vagyok szőrösebb, sőt!
De azon kívül... Szóval a karom nagyon zavart olyan 12 évese, ezért leborotváltam. Hiba volt, de utána már nem lehetett mit tenni. És az a baj, hogy kicsit borostásan nő vissza. Nagyon ronda...
A másik meg az, hogy a melleim között, a a hasamon, a combomon, a derekamon... Mindenhol szőrös vagyok! Érintésre nem lehet igazán érezni, szóval nem durva, de mégis látható.
Mivel kicsit hófehérke típus vagyok. A hajam sötétbarna, a bőröm meg nagyon világos. De rengetegen vannak így, szóval ezt nem tartom kifogásnak...
Miért vagyok ilyen szőrös? Mit lehetne tenni? Epillátor? A karomon már egyszer használtam, jó volt, bár úgy is 2 hét alatt megjelent rajta egy kis borosta.
Légyszi segítsetek! :( Tudom, hogy hülye voltam/vagyok, de akkor is, nagyon zavar!
Előre is köszönöm. 14/l
Először is bocsi, hogy srácként belevauzok.
Szerintem a lézeres dolog annyira nem jó, mert drága.
A gyantával és az epilátorral tudod elérni azt, hogy egy-két hétig ne nőljön ki a szőr, tehát ez a két megoldás van.
Zárójelben megjegyezném, hogy valószínűlegn nem olyan extrémen fekete szőrös vagy, mint egy öregember, aki soha életében nem borotválta a testét, tehát engem egyáltalán nem zavarna, mert valószínűleg nem olyan nagy a szőr.A kis pihék nem zavaróak.És szerintem a hátadat, karodat, cicjeid között egyáltalán nem is kellene vele semmit csinálni, csak nyáron a lábat és annyi:)
Egyetértek a hármassal, valóban endokrinológus lehet egy megoldás, és ha még sincs hormonzavarod akkor gyanta :( Egy cipőben járunk, nekem is valószínűleg hormonzavarom van.
Az ötösnek üzenem, hogy sajnos egyáltalán nem olyan, mint amilyennek elképzeli :( Nekem pl. mindenhol fekete, minimum 1! centis szőrök vannak, egyáltalán nem "észrevehetetlen", sőt messziről látható, strandra sem járok miatta már évek óta.
16/l
A hormonzavarhoz én nem nagyon tudok hozzászólni, biztos ami biztos, kérdezzetek meg egy orvost. :) De ha nincs semmi belső probléma, akkor az én tanácsom az, hogy ahol kicsi pihe szőrök vannak, de látszanak (cicid között, hasadon, derekadon), ott ki lehet szőkíteni. Nekem is látszik kicsit a hasamon, a hátamon jobban :(, meg a combomon is. Már kisgyerekként is látszott, orvos azt mondta, hogy ahogy idősebb leszek, világosabb lesz. Hát ez eddig nem teljesült. :) Én az ilyen helyeken szőkíteni szoktam, veszek sima szőkítőport, hozzá 6-os vagy 9-es hidrogénperoxidot, attól függ, milyet ír a por. Bekenem az érintett területet, várok kb. 10 percet és lemosom. Így olyan, mint másnak, kicsi, szinte láthatatlan pihék. Ez is csípi a bőrt, de nekem sokkal kevésbé fáj, mint az epilátor, és havonta bőven elég megcsinálni. :) De ne hagyd rajta sokáig a szőkítőt, mert felmarja a bőröd! Én egyszer hősködtem, áá, bírom a fájdalmat, a vége pedig csúnya hólyagok lettek. :S
Bocsi a hosszú regényért mert a fura fogalmazásért, remélem érthető voltam. :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!