Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lora folyékony alapozóról mi...

Lora folyékony alapozóról mi a véleményetek? A mitesszereim szeretném elfedni vele.

Figyelt kérdés
2013. febr. 13. 13:57
1 2
 11/11 paradicsom31 ***** válasza:

Figyu, senkinek nem ajánlom ezt az alapozót.. Én is megvettem, mert kellett egy, és hát az árát látva elcsábultam.. Semmi fedése, olyan folyékony, hogy csak szivaccsal lehet normálisan eldolgozni, még a pirosságot sem tünteti el, nemhogy a pattikat vagy mitesszereket... És elmondanám, hogy több ragyát hoz elő.. szóval többet árt, és egyáltalán nem segít...

Én is azt mondom, hogy ruházz be egy jobb minőségű alapozóra, ha csak ritkán kellene, akkor nem kell egy astort vagy egy maxfactort megvenned, ha illik az arcbőrödhöz, akkor nézegess az essence alapozókból, vagy a lovely bb krémből. Bár mitesszerekre szerintem elég egy jól fedő korrektor is.

2014. júl. 15. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!