Teafaolajos COCO szappan
Már 2 éve használom, eleinte napi 2x mostam vele arcot, és rettentően száraz lett a bőröm (ilyenkor bekentem egy csöppnyi kókuszolajjal) aztán helyreállt... se száraz se pattanásos nem volt többé :) ekkor lecsökkentettem napi 1 mosásra, majd ehhez is szépen hozzászokott a bőröm, most már heti max 1-2 alkalommal használom és nem vagyok pattis. :) Csak ajánlani tudom. Meg a kis kókuszolajozás is jót tud tenni, hiába furcsa, hogy zsíros bőrre olajat, tényleg jó neki!
Nekem nagyon szárítottak, bár lehet teszek majd még egy próbát úgy hogy utána rögtön krémezek egy kis sheavajjal. Teafás nagyon jó, csökkenti az izzadságszagot, pattanásokat is fertőtleníti.
Tündérkert: a lelkemnek nagyon bejött, de a bőrömnek sajnos nem, bár a krémezéssel itt is teszek egy újabb próbát majd.
Kávés: jó narancsbőrre, de kiütéses lesz tőle a lábam
Sószappan: nem tudom radírozni az arcom, mert nekem túl durvák a sószemek, sarokra használom el.Meg végülis sót adnak el ennyi pénzért benne. Akkor már inkább csinálok külön bőrradírt
Olívaolajas tényleg nagyon gyengéd, de nyúlós
Shea vajas COCO: tetszett.
A mosódiójuk jó. Az illóolajak jó minőségűek, a shea vajukat rendeltem még, és az is nagyon tetszik, bár máshonnan még nem vettem, úgyhogy nem tudom másokéhoz hasonlítani. Ja a szappantartójuk az szerintem a legjobb a magyaroszági kínálatban :)
Összességében viszont szerintem túl drága. Én csak akkor vásárolok újra tőlük, ha lesz valami legalább 20%-os akciójuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!