Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vélemények a mannaszappanról?

Vélemények a mannaszappanról?

Figyelt kérdés

2013. febr. 12. 21:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
nekem nagyon bevàltak a termékeik, csak ajànlani tudom. :)
2013. febr. 13. 06:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is beválltak a termékek. Nem a legolcsóbbak, de megérik az árukat!
2013. febr. 13. 12:27
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ:) Megy a zöld kéz:D Pattanásokra melyek a legjobb termékeik?
2013. febr. 14. 14:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Teafaolajos COCO szappan

Már 2 éve használom, eleinte napi 2x mostam vele arcot, és rettentően száraz lett a bőröm (ilyenkor bekentem egy csöppnyi kókuszolajjal) aztán helyreállt... se száraz se pattanásos nem volt többé :) ekkor lecsökkentettem napi 1 mosásra, majd ehhez is szépen hozzászokott a bőröm, most már heti max 1-2 alkalommal használom és nem vagyok pattis. :) Csak ajánlani tudom. Meg a kis kókuszolajozás is jót tud tenni, hiába furcsa, hogy zsíros bőrre olajat, tényleg jó neki!

2013. márc. 30. 20:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon szárítottak, bár lehet teszek majd még egy próbát úgy hogy utána rögtön krémezek egy kis sheavajjal. Teafás nagyon jó, csökkenti az izzadságszagot, pattanásokat is fertőtleníti.

Tündérkert: a lelkemnek nagyon bejött, de a bőrömnek sajnos nem, bár a krémezéssel itt is teszek egy újabb próbát majd.

Kávés: jó narancsbőrre, de kiütéses lesz tőle a lábam

Sószappan: nem tudom radírozni az arcom, mert nekem túl durvák a sószemek, sarokra használom el.Meg végülis sót adnak el ennyi pénzért benne. Akkor már inkább csinálok külön bőrradírt

Olívaolajas tényleg nagyon gyengéd, de nyúlós

Shea vajas COCO: tetszett.

A mosódiójuk jó. Az illóolajak jó minőségűek, a shea vajukat rendeltem még, és az is nagyon tetszik, bár máshonnan még nem vettem, úgyhogy nem tudom másokéhoz hasonlítani. Ja a szappantartójuk az szerintem a legjobb a magyaroszági kínálatban :)

Összességében viszont szerintem túl drága. Én csak akkor vásárolok újra tőlük, ha lesz valami legalább 20%-os akciójuk.

2013. máj. 3. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!