Vállig érő hajból miket birok kihozni?
Nem szeretnék hetente fodrászhoz járni,hajat csináltatni.Itthon nem vágásra gondolok,hanem pl.hajvsalás,feltűzések,copfok.Lécci segítsetek!Képeket és oldalakat szívesen várok,de magyarázásnak is örülök!
hajam:Egyenes,vagy a vége kicsit felfele kuncsorodik,vállig érő,frufru-val,de a frufrum elég hosszú már,ezért hátra csatolni is tudom!
Nekem váll alá és picit a hajam,tépett és ritkított.Én kiszoktam vasalni és kiengedve hordom,összefogom simán hátra,befonom egybe,oldalra fogom a hajamat(ez a kedvenc összefogott hajam),oldalra fogom a hajamat gumival és úgy fonom be.Frufrum nekem is van,egyik oldalt kicsit oldal frufru feelingje van a másikon meg csak úgy van:D de tök jó,én a frufrummal nem csinálok semmit.
Próbálkozok konttyal is,bár az nem nagyon megy még:D úgy próbálom,hogy összefogom egybe a hajam és tincsenként próbálom vmilyen formába feltűzni.De ezen van még mit javítani.
Ezenkívül hajmosás után ha befonod a hajad szép hullámos/göndör lesz a hajad,attól függ mennyibe fonod:D vagy csavard fel és úgy is göndör lesz:)
Remélem tudtam segíteni!
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!