Nyíregyházán hol van jó fodrász?
Figyelt kérdés
2009. szept. 6. 17:47
1/9 anonim válasza:
Lukovics szalon, Dózsa György utca
3/9 anonim válasza:
Napmadár szépségszalon én oda járok és meg vagyok vele elégedve!
4/9 anonim válasza:
Ér u. 15. Swarckopf szépségszalon.
5/9 anonim válasza:
Sztem az Eszperantó téren Apáczai iskolával(2.sz. gyakorlóval) szembe:)
6/9 anonim válasza:
Én a toldira járok,nekem bevált, 66 szám
7/9 anonim válasza:
06303553434 a fiatalabbaknak! fodrász neve attila és apácai iskolával szembe dohány utcán van
8/9 anonim válasza:
Lukovicsnak csak neve van. Ugyanazt tudja csak 3X-os áron dolgozik. Nem érdemes hozzá járni. Lehet Csabainénak van rá pénze vagy az államnak neki ezt finanszírozni, de nem dobok tőle hátast.
9/9 anonim válasza:
Mikor Nyiregyen voltam kollégista, az Univerzumba jártam. Az első(?) emeleten vagy egy szalon, ahol fodrásztanulók vannak, de ott van a tanár is mindig. Így olcsón "megcsinálnak" és mivel fiatalok, a trendekhez is értenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!