Lányok! Milyen veet szörtelenítőt ajánlotok?
Szeretnék váltani a borotváról, és érdekelne hogy kinek mi vált be. Krém, vagy fürdés közbeni, vagy spray, esetleg hide gyanta?
Köszi előre is.:)
Én semmilyen veet-et nem használtam még,de a nővérem krémet használt,neki leszedte a szőrt.Én is oplicat használtam/használok,szépen leszedi a szőrt és olcsóbb,mint a krém.
Az egyik barátnőm vett veet fürdés közbeni szőrtelenítőt,úgy csinálta ahogy leírták és mutatta,hogy alig szedte le a szőrt neki.
Egyébként ezt mindenkinek magának kell kitapasztalni,hogy mi szedi a szőrét és mi nem(:
14/L
A krémet először mindenképpen egy kis felületen próbáld ki,ha nem lesz változás 24órán belül akkor szedd le vele a szőrt.A krém láb,hónalj,bikinivonal szőrtelenítésére alkalmas.A nemi szerv környékén NEM HASZNÁLHATÓ!!!
utolsó voltam.
Én régebben az Opilcát használtam,de most a már a Veetnél vagyok.(Jó akciók vannak rá :P)Szerintem ugyan olyan mind a kettő.Csak a veetett máshogyan kell használni,mint az Opilcát.Eleinte nekem se tépett le semmit,de többet próbálkoztam vele és már eléggé profin meg :).Sőt talán többet is tép le mint az Opilca!
Talán az a titka h a veetet erősebben rák kell nyomni és rögtön letépni.Amúgy a hideg gyantákról beszélek xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!