Tudtok nekm linkelni képeket?
Hosszu barna majdnem fenékig érõ hajam van es már
nagyon unom. Milyenre vagassam? Tudtok linkelni képeket? 14/L
jó, de ő leakarja vágatni, mert unja a hosszú hajat. sok lánynak amúgy is jobban áll a rövid.
kérdező: fokozatosan vágasd le, először csak kicsit, aztán még1 kicsit, megint egy keveset, hogy lásd, hogy áll a rövidebb, és így hamarabb visszanő, ha esetleg mégsem tetszik.
Arc nélkül nem tudjuk megmondani, mi állna jól.
Nekem is nagyon hosszú hajam volt! olyan 40 cm vágattam belőle (mnekem is nagyon hosszú volt) És aztán levágattam mert változásra vágytam. A vállamig se ért. Másnap a suliban mindenki dicsérte milyen jól áll. Nemrég vágattam megint le ugyanakkorára. Enyém szinte ugyan ilyen: [link]
Szerintem vágasd le nyugodtan. Írd be a a keresőbe hogy rövid frizurák és nézegess.
(ha meg nem tetszik majd vissza nő , elrontani nem tudják.Minden hajból ki lehet hozni a legjobbat. Mondjuk az én hajam eléggé gyorsan nő , most is havonta vágatni
kell. Egy hónapban akár 5-6 cm )
14/L
nem éri meg én megbántam hidd el utána meg minden sz*rt a hajadra tennél h visszanöveszthessed úgyis a fiúk meg finnyások aztán sírnál h azért nem kellesz nekik mert pl bubi hajad van
Jó az úgy mag kis frissítést vágsz nem kell azt p*csádig növeszteni elég ha a lapockád alatt van egy 6 centivel de ahogy neked jólesik én megszenvedtem ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!