Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ez az arc bőr nagyon csúnya?...

Ez az arc bőr nagyon csúnya? Sok pattanás van? Mivel lehet a pirosságot kezelni? (kép)

Figyelt kérdés
[link]
2009. szept. 6. 13:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Olyan közepesen vészes. zsíros, tág pórusú, régi gyógyult pattanások foltjai vannak fajta. szerintem fordulj bőrgyógyászhoz, a kozmetikus nem minden.
2009. szept. 6. 13:34
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! bőrgyógyásznál voltam már, és felírt egy csomó kencét, és nem segített, tehát ezzel kapcsolatban nincs jó tapasztalatom. Valami olyan szerre lenne szükségem ami eltüntetné ezeket a piros foltokat az arcomról.
2009. szept. 6. 13:40
 3/11 anonim ***** válasza:
Kozmetikus csinál egy ún. mélyhámlasztást, ami leszedi a felső nem tudom hány bőrréteget. Kellemetlen, és olyan lesz a végefelé az arc, mintha megégett volna, de mikor "kinő" az új bőr, akkor gyönyörűszép lesz az arc (általában). A Te arcod nem vészes, szerintem mindenféle drasztikus eljárás nélkül szépen helyrehozható, és emlékeim szerint nem nagyon drága ez a kezelés. Mindenképp beszélned kellene egy jó kozmetikussal.
2009. szept. 6. 13:53
 4/11 A kérdező kommentje:
utolsónak köszönöm és kérdésem az lenne hogy nagyon csúnya utána a bőr?:S Ugyanis suliba járok és nem nagyon szeretnék már az elején hiányozni, mert biztos nem megyek suliba ha tényleg úgy néz ki az arc mintha megégett volna:S
2009. szept. 6. 14:02
 5/11 anonim ***** válasza:

én alaposan leradírozom az arcom, majd kamilla felett gőzölgök, aztán vastag hidratáló, majd alvás.

én erre esküszöm. nekem nagyon hamar eltünteti ez a pattanásaimat.

sztem teis kipróbálhatnád, a radírnál viszont vigyázz, mert vannak nagyon szar radírok, amik semmit sem érnek. én balea antibakteriálisat használok, ezt vált be nekem egyedül.

2009. szept. 6. 14:06
 6/11 A kérdező kommentje:
köszi:) ki fogom próbálni, de míg megtalálom az arcomra a megfelelő hidratálót az sok idő lesz. Te milyet használsz?
2009. szept. 6. 14:08
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem anno kisebesedett a bőröm a hámlasztástól, viszont mivel én ismerőstől kaptam a hámlasztókrémet, nem biztos, hogy megfelelően használtam, és nem is bírtam végigcsinálni teljesen, de így is nagyon szépen rendbetette az arcom. Valóban csúnya volt, de a cél érdekében bármikor végigcsinálnám, ha szükséges lenne, mert utána alapozót sem kell használni, olyan szép a bőr. Szerintem megéri az a kis idő, míg csúnya. Lehet, hogy manapság létezik kímeletesebb eljárás, amivel eléred azt az ereményt, ezért kéne kozmetikussal beszélni. Másik: A bőrradír nagyon jó és hasznos, de a hegeket nem tűnteti el, csupán az elhalt hámréteget távolítjuk el vele, és ezáltam simább és puhább a bőr. Ezt érdemes használni, de óvatosan és nem gyakran, mert végülis ugyebár az arcbőr vékony, könnyen nyúlik és hamarabb bekövetkezik az öregedés, tehát csak óvatosan szabad vele bánni.
2009. szept. 6. 14:13
 8/11 anonim ***** válasza:

14:06os vagyok. nem a hidratálóval van a baj, hanem a radírral? azok között van nagyon sok szar.

hidratálóból meg kb tökmindegy mit raksz fel, úgyis csak estére kell, gőzölés után. én nappalra nemhasználok semmilyen krémet.

gőzölés után pedig mikor mit, néha garnier érzékeny bőrűt, azt a fehér tubusost, néha pedig olyan üvegtégelyes nivea-t.

azt elfelejtettem mondani, h gőzölés után, hidratáló előtt még tonikot is kenek a fejemre :)

2009. szept. 6. 14:16
 9/11 anonim válasza:
Szerintem nem vézesz. A megoldás -szerintem- egyszerű. Először is el kell menni egy kozmetikushoz, aki a köv. kezeléseket végzi el: a bőr előkészítése, gőzölés, tisztítás, VIO kezelés (fertőtleníti a bőrt, és ettől múlik el a pirosság is), hyaluron ampullát illetve hidratáló krémet juttat a bőröd mélyebb rétegeibe is ultrahang segítségével. Majd algás pakolás. Az alga kiválóan alkalmas a bőr megnyugtatására, ezért szerezz be algás szappant is! Egy jó kozmetikus még a "durva" pattanás hegeket is eltünteti 1-2 kezelés alkalmával. Amúgy a kezelések kb 3500-4000 Ft között vannak vidéken. A szappan a legdrágább kb 2000Ft., de kb félévig elég!!!
2009. szept. 6. 15:09
 10/11 anonim ***** válasza:
az en arcom is ilyen volt...a kozmetikus nem tudott segiteni,nekem a borgyogyas segitett kenocsokkel
2009. szept. 6. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!