Mitcsináljak hogy ugy nézzek ki a suliba mint amikkor itthonrol elindulok?
Itthon tökjól nézzek ki..De mire beérek a suliba már telyesen máshogy.
Elsö gond hogy a hajam megváltozik..az egyenesége ugy ahogy megmarad de az állaga nem..szoval nem az a puhatappintásu lesz..hanem mintha száraz lenne..(és persze kicsit behullámosodik) tippeket hogy ez ne legyen? :)
A másik hogy az arcom bezsirosodik..alapozot használok(kallost) az arcom alapbol zsirosodo tipus..és a suliba tiszta csillogo a fejem..és sokszor szoltak már.. .Ha nem használok alapozot mégrosszabb.Kenjek valamit az arcom-ra és utána csak az alapozot? vagy hogy csináljam?
A harmadik gond hogy a szememet fekete ceruzával szépen megszoktam közbe csinálni..ám egy idöután a szememsarkán összegyülik..meg az eégsz tiszta ronda lesz..Mitcsináljak?? valami tippek vannak ? :)
1. fésüld ki a suliban
2. púderről hallottál már?
3. tudomisén
Az alapozó eltömíti a pórusokat, attól csak zsírosabb lesz, ne használj ilyesmit. Főleg ne Kallost, mert az hajfestékből jó márka, de az alapozója nagyon rossz minőségű. Essence BB-t használj, az mattítja a bőrt, erre pedig valami jó púdert keress pl CadeaVera 2in1. Ezekkel tuti a matt bőr. Müllerben kapható mindkettő.
Szemceruzád is rossz minőség lehet ezek szerint. Ami egész nap tart: Essence Long Lasting. Ha nem nyúlsz hozzá nem fog elmászni sehova.
A hajadnak kellene valami más forma, vagy alapból inkább hullámosítsd be és akkor nem lesz gond ha hullámosodik...
Én sokszor már nem is vasalom a hajam suli előtt direkt emiatt. Mert nekem alapból nagyon göndör és vasalás után van, hogy mire beérek a suliba már félig visszagöndörödött... olyankor rosszabbul néz ki még a teljesen göndörnél is...
Azt szoktam mostanában csinálni, hogy csak elől kétoldalt a frufru-t vasalom, így egyenes lesz elől, de hátul meg oldalt göndör. Nekem tetszik :D
nekem is hullámos a hajam, ugyanígy járok vele ha kivasalom, így inkább nem erőltetem, hiába minek dolgozzak vele? inkább becsavarom
ha zsíros a bőröd, nem az alapozó a megoldás, hanem használj le lemosókat, meg egyebeket. alapozó fölé meg púdert.
akkor ne húzd ki a szemed, ha nem megy. minek erőlteted? szemhéjtus helyette?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!