Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tudtok olcsó és jó fodrászt...

Tudtok olcsó és jó fodrászt vagy szépség szalont?

Figyelt kérdés
Szeretnèm befestetni a hajam, elèg hosszù szerintetek mennyièrt csinàlják meg világos mèz szökèt szeretnèk

2013. febr. 10. 13:13
 1/6 anonim ***** válasza:

Merre laksz? Csak mert nem mindegy hogy mondjuk Zalaegerszegen keresel vagy pl Debrecenben....

Én Bp 11. kerületben tudok jó és olcsón szalont. A hosszú haj festése 5500 körül van.

2013. febr. 10. 14:04
 2/6 A kérdező kommentje:
Budapesten lakok :) az jólenne !
2013. febr. 10. 15:49
 3/6 anonim ***** válasza:
én esztergom mellett lakom ha hozol festéket én ingyen megcsinálom fodrász vagyok nem amatőr, bár nincs szalonom otthon csinálom de garantálom a minőséget :)
2013. febr. 11. 15:48
 4/6 anonim ***** válasza:
Nézd meg neki az árlapját: trendihaj.tvn.hu, én hozzá járok, mert mindig akciózik is, most pl. "hajvágás akció február" bemondására csak 1500 Ft a vágás nőknek szárítással, mosással. (az OLX-en szoktam megtalálni a hirdetését, meg az aprod.hu-n) A szőke hajat attól függ, hogy milyen sötét most a hajad, nekem kétlépésben ment, kétszer kellett befesteni, egymás utáni napokon, így volt összesen 11000 Ft.
2013. febr. 11. 16:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) nagyon kedves vagy köszönöm :) de esztergom nagyon messze van nekem ès nincs kocsim :/
2013. febr. 12. 15:14
 6/6 anonim ***** válasza:
ha úgyvan elis megyek :)
2013. febr. 12. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!