Mik az olyan testrészek ahol a tetoválást mások is látják, de lehet takarni is és nem nagyon deformálodik el?
A hát jöhet szóba maximum, az kevésbé deformálódik, télen nem látszik, nyáron akkor ha akarod. Nekem teljes hátas sárkány tetoválásom van, a sárkány és hüllő mániámnak hála.
Van teljes vádlis is, azt már megbántam, hogy olyan nagyot csináltattam, a munkahelyi tolerancia időszaka még nem jött el ahogy én reméltem.
Szerintem karra mehet. Kívülre-belülre, alkarra felkarra, mindegyiket el tudod takarni megfelelő ruházattal, és hacsak nem fogysz vagy hízol nagyon gyorsan, akkor a deformálódással sincs gond.
Nekem a csípőmön cápa van, egy idézet a mellem alatt a bordámon, meg egy sárkány a hátam felső részén.
21L
NA most ilyenkor fel merül bennem a kérdés, h magadnak akarsz tetkót vagy másoknak?
Mert ha csak azért kell mert az olyan "menő" akkor...na inkább erről most nem fejtek ki véleményt!
Ha meg tényleg tetszik akkor leszarod, h mások mit gondolnak róla.
És valóban a munkahelyeken nem komázzák :S sajnos mi még abban a világban élünk, h mindenkit csak a külső alapján ítélnek meg!! :S
A deformálódás egyéni dolog. Van aki lábra hízik, van aki csípőre...
A munkahelyi tolerancia meg attól fog kialakulni, ha sok tetovált munkatárs lesz, és rájönnek, hogy nem befolyásolja a munkavégzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!