Samanta :) kérdése:
Szőrtelenítőkrém Bajuszra? Ez fontos csajok!
Figyelt kérdés
vettem xepiles krémet, és azt irja rajta hogy lábra,kézre,mellre....ARCRA NEM!... és miért nem? miért, nem értem... szerintetek attól felkenhetem kipróbálni?2013. febr. 9. 16:13
2/7 A kérdező kommentje:
köszi,de ilyen drágára nincs pénzem :(
és azt nem tudodvéletlenül hogy lehet e bajuszra a szőrtelenítő krémet?
2013. febr. 9. 17:19
3/7 anonim válasza:
A krém vegyi anyag, kipattoghat, allergiás reakciókat, pirosságot, pattanásokat, stb okozhat. Máshova sem ajánlott igazából, arcra meg főleg nem.
Egyébként meg ugyanazt teszi mint a borotva, szóval nem leszel tőle előbbre.
4/7 anonim válasza:
Mert érzékeny a terület és bőrgyulladás lehet belőle.Ne kend fel.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi csajok :D akkor nemtudom mit fogok csinálni... mert a bajuszgyantától már kivagyok.... :)
2013. febr. 10. 11:37
6/7 H* válasza:
Amit én linkeltem ez ezekre való:
Stella Vitacolor Szőkítő szett házi használatra, arc, kar és bajuszszőrzet szőkítéséhez.
7/7 A kérdező kommentje:
kösziii
2013. febr. 10. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!