Kinek vált be a kávés hajpakolás?
a barátnőmnek bevált, fél centi helyett egy centit nőtt a haja egy hónapban... de mire ezt elérte, teljesen kiszáratdtak a hajvégei :S
Én is próbáltam, háááát :D pedig én nagyon kitartó vagyok! De az a rohadt pakolás!!!! Először is, nehéz bemaszírozni. De ez még mindegy is lenne. Legutoljára, olyan ammóniaszag lett, hogy nem tudtam megmaradni a fürdőszobában, ki kellett mennem. Persze folyik mindenfele (de ezt meg lehet oldani zuhanysapkával/törölközővel) Nem lehet kimosni!!!!! Képtelenség!! mindig marad benne kávészemcse. Azt meg gondolom tudod, hogy samponnal nem szabad utána megmosni... Baromira ragad, annyira száraz. Persze balzsamot nem rakhatsz rá -_-" És száraz lesz utána a hajad. Az egész egy nagy tortúra. Ha mégis bele akarsz fogni, hajrá :D
Sok sikert
18L
(amúgy láttam kb 2000ért koffeines sampont a dm-ben, inkább azt próbálnám ki a Te helyedben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!