Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ciki ha még soha nem voltam...

Ciki ha még soha nem voltam fodrásznál, és magamnak vágom a hajam?

Figyelt kérdés
2013. febr. 8. 18:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Mért lenne ciki? Ha meg tudod csinálni magadnak és jól, akkor evvel nincs semmi probléma. És még költened sem kell rá...
2013. febr. 8. 18:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Én sem voltam még soha életemben. Magamnak vágom és festem. Miért lenne ciki, ha meg vagy elégedve a végeredménnyel vágás után?
2013. febr. 8. 18:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Dehogy ciki, ha én le tudnám vágni magamnak akkor én se járnék, de pl. kozmetikushoz nem járok, mert mindent meg tudok oldani otthon. Akkor meg minek költsek rá?
2013. febr. 8. 18:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem ciki.

Én már próbáltam egy csomó fodrászt különböző árfekvésekben és mind után kellet igazítanom saját magamnak a hajamon, mert nem úgy vágták, ahogy kértem,szerettem volna hanem ahogy nekik tetszett.

Már 2 éve magamnak vágom, és most mindig jól áll, tudom hol csesztem el, és legközelebb figyelek rá, sosincs sehol sem túlritkítva, sem levágva a fele, és elég szépen növekszik is a hossza.

Szóval ha le tudod vágni ügyesen magadnak, akkor ne aggódj ezen, senki nem fogja tudni.

Ha viszont túlnyírnának -a fodrászok- azon általába már csak az idő segít...

2013. febr. 8. 19:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Dehogy ciki, mindenki képes hajat vágni vagy festeni, nem csak a fodrász. Felesleges rá költeni, főleg hogy sose olyanra vágják mint kéne.
2013. febr. 8. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!