Ciki ha még soha nem voltam fodrásznál, és magamnak vágom a hajam?
Figyelt kérdés
2013. febr. 8. 18:23
1/5 anonim válasza:
Mért lenne ciki? Ha meg tudod csinálni magadnak és jól, akkor evvel nincs semmi probléma. És még költened sem kell rá...
2/5 anonim válasza:
Én sem voltam még soha életemben. Magamnak vágom és festem. Miért lenne ciki, ha meg vagy elégedve a végeredménnyel vágás után?
3/5 anonim válasza:
Dehogy ciki, ha én le tudnám vágni magamnak akkor én se járnék, de pl. kozmetikushoz nem járok, mert mindent meg tudok oldani otthon. Akkor meg minek költsek rá?
4/5 anonim válasza:
Nem ciki.
Én már próbáltam egy csomó fodrászt különböző árfekvésekben és mind után kellet igazítanom saját magamnak a hajamon, mert nem úgy vágták, ahogy kértem,szerettem volna hanem ahogy nekik tetszett.
Már 2 éve magamnak vágom, és most mindig jól áll, tudom hol csesztem el, és legközelebb figyelek rá, sosincs sehol sem túlritkítva, sem levágva a fele, és elég szépen növekszik is a hossza.
Szóval ha le tudod vágni ügyesen magadnak, akkor ne aggódj ezen, senki nem fogja tudni.
Ha viszont túlnyírnának -a fodrászok- azon általába már csak az idő segít...
5/5 anonim válasza:
Dehogy ciki, mindenki képes hajat vágni vagy festeni, nem csak a fodrász. Felesleges rá költeni, főleg hogy sose olyanra vágják mint kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!