Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Olcsó, de jó hajvégápoló?

Olcsó, de jó hajvégápoló?

Figyelt kérdés

Eddig próbáltam már egy gliss curet, de az nem aokat segített és csak zsíros lett tőle az egész. Lehetőleg nem túl drágát keresek. Örülnék neki, ha az aki használ/használt ilyeneket az leírná az egyes fajtákról a tapasztalatát.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2013. febr. 6. 21:46
 1/7 anonim ***** válasza:

2-őt írok ami szuper:

egyik a kallos kristály hajolaj,ezt formázás után kened a hajadra és tükörfényes lesz tőle,szépen kisímitja a töredezéseket és jól puhítja a hajvégeket. 1100 ft de elég fél évre bőőven.

Másik az alverde hairbutter ami egy hajvaj,ezt hajmosás után,illetve előtte tudod használni. Pakolásként előtte,hajvégápolónak utána.

Igen kevés kell belőle,egy kis mogyorónyi,de utána a hajad szinte felsóhajt hogy köszönöm! :)

Nagyon jól ápol és táplálja a hajat.

Ez 1200 ft akció nélkül,akciósan 1000 ft,most vettem,csurig van 1 évig biztos elég lesz.

Én ezeket bátran ajánlom!

2013. febr. 6. 23:07
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors választ!

Egyébként ezek dm-ben kaphatók?

2013. febr. 6. 23:15
 3/7 anonim ***** válasza:
alverde igen,kallos meg fodrászkellékesbe.
2013. febr. 6. 23:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Én eddig az Avonból rendeltem a marokkói argánolajos hajvégápolót, és nekem bevált. 1200 Ft körül szokott lenni, de akciósan 800 Ft-ért szereztem már. De most ki akarom próbálni a Belea és Alverde hajápolókat is. Sok jót hallottam róluk. :)
2013. febr. 7. 08:31
 5/7 anonim ***** válasza:
A legolcsóbb egységáron nézve a Balea Oil Repair. Nekem ez is nagyon bevált, ez 100 ml, 1150 Ft-ért vettem. Korábban Avonos zöld kupakost használtam, de az 700-800 Ft a 30 ml, úgyhogy viszonylag drága, nekem nagyon hamar elfogy. Az olajos változata nem is olyan jó szerintem.
2013. febr. 7. 14:36
 6/7 anonim ***** válasza:

[link]

Itt vannak a vélemények. Én is most akarok venni újat mert eddig a Panthene-t használtam, előtte Kallos-t, mindkettő jó de ki akarok próbálni mást és a Baleásat néztem ki. Kb. 800 ft

2013. febr. 7. 15:28
 7/7 anonim ***** válasza:
A Kallos Glossy kristályolajat 100%-ban tudom ajánéani, hihetetlenül jó, de most kipróbáltam a L'oreal elseve selymes olajat is, ami szintén tartja a szintet. Ezeket formázás után érdemes használni, de ha elfogadsz egy tanácsot, akkor használj hetente legalább 3x hajpakolást, és meghozza az eredményt.
2013. febr. 9. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!