Olcsó, de jó hajvégápoló?
Eddig próbáltam már egy gliss curet, de az nem aokat segített és csak zsíros lett tőle az egész. Lehetőleg nem túl drágát keresek. Örülnék neki, ha az aki használ/használt ilyeneket az leírná az egyes fajtákról a tapasztalatát.
Előre is köszönöm a válaszokat!
2-őt írok ami szuper:
egyik a kallos kristály hajolaj,ezt formázás után kened a hajadra és tükörfényes lesz tőle,szépen kisímitja a töredezéseket és jól puhítja a hajvégeket. 1100 ft de elég fél évre bőőven.
Másik az alverde hairbutter ami egy hajvaj,ezt hajmosás után,illetve előtte tudod használni. Pakolásként előtte,hajvégápolónak utána.
Igen kevés kell belőle,egy kis mogyorónyi,de utána a hajad szinte felsóhajt hogy köszönöm! :)
Nagyon jól ápol és táplálja a hajat.
Ez 1200 ft akció nélkül,akciósan 1000 ft,most vettem,csurig van 1 évig biztos elég lesz.
Én ezeket bátran ajánlom!
Köszi a gyors választ!
Egyébként ezek dm-ben kaphatók?
Itt vannak a vélemények. Én is most akarok venni újat mert eddig a Panthene-t használtam, előtte Kallos-t, mindkettő jó de ki akarok próbálni mást és a Baleásat néztem ki. Kb. 800 ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!