Tudnátok mondani jó fodrászt Budapesten, akitől ha kijövök marad is hajam?
Eddig bárhova is mentem fodrászhoz, mindig az lett a vége, h többet vágtak a hajamból mint szerettem volna, pedig mindig vittem képet, h milyet szeretnék. Már rengeteg helyet kipróbáltam, de eddig mindig csalódás ért.
Legutóbb a Hajas szalonban voltam, ahol a fodrász a hajam hosszából legalább 15cm-t csak úgy levágott, és nem dolgozta el rendesen, látszódtak az egyenes vonalú vágások a hajamban...
Miközben vágta, láttam h ez már sok lesz és kértem h ne vágjon többet, mire viccesen közölte, h ő tudja mit csinál és ne szóljak bele... ez történt 4 hónapja. Most már úgy érzem ideje lenne megigazítani a hajamat, de hova menjek?
Elég rövid a hajam, kb 10 cm, és szeretném ha tépett és divatos lenne, de a hosszából nem akarom h vágjanak.
Tudnátok ajánlani egy olyan fodrászt akinek nem az a lényeg h minél több hajat levágjon, és ért a tépett frizura készítéséhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!