Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a hozzám illő hajszín?

Mi a hozzám illő hajszín?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Soha nem vagyok biztos a hajszínemben, volt már a szőke több árnyalata és most világos barna a hajszínem, de ebben sem vagyok biztos.

A szemem szürkés zöld, kissé szeplős típus vagyok (tehát nem kreol bőrű, de nem is hófehér), és a szemöldököm is igen sötét (majdnem fekete és természetes, nem festett).

Ovális-szív alakú az arcom és szeretem kicsit hullámosan hordani a hajam.

Tud valaki valamilyen tippet, ami szerint tuti illő árnyalatokra bukkanhatnék?

Előre is köszönöm! :)

2013. febr. 5. 11:31
 1/8 anonim ***** válasza:
kép...
2013. febr. 5. 11:43
 2/8 A kérdező kommentje:
Azért igyekeztem leírni, mert képpel nem fogok tudni szolgálni.
2013. febr. 5. 11:45
 3/8 anonim ***** válasza:
Gesztenyebarna?
2013. febr. 5. 12:07
 4/8 anonim ***** válasza:

Mivel írtad, hogy szemöldököd sötét színű, ezért gondolom az alaphajszíned is sötétebb lehet a festett árnyalatoknál. Az eredetivel mi volt a baj? Miért nem próbálod meg ahhoz hasonlóra, esetleg egy árnyalattal világosabbra csak?

Nem tehetek róla, de nekem annyira természetellenes, amikor valaki sötét (majdnem fekete) szemöldökkel szőke hajat festet magának...

2013. febr. 5. 13:45
 5/8 A kérdező kommentje:

Igen, nekem is pont ez volt a gondom a szőkével, mert elkezdett besötétülni a szemöldököm. Előtte nem volt ilyen sötét. De mivel azt teljes egészében kizárom, hogy a szemöldökömet is festessem, így alkalmazkodnom kell...

Az eredeti hajszínem egy fakó, semmittelen, seszínű, fakó valami, ami valamikor még szőkés volt. Nem lehet ezt színnek nevezni, de a sötétsége kb. olyan mint egy világos barna.

2013. febr. 5. 13:48
 6/8 A kérdező kommentje:
Tehát pont ez a nehézség, hogy ilyen fura összetétel vagyok, mert az alap hajszínem közel sem olyan sötét, mint a szemöldököm.
2013. febr. 5. 13:51
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor mégiscsak próbáld meg a szemöldöködhöz közeli árnyalatú festéket, egyébként meg ha van egy jó fodrászod, akinek megbízol a véleményében, akkor kérd ki a véleményét, mert ő azért csak ért hozzá!
2013. febr. 5. 13:59
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen, az elképzelés mindegyik fodrásznál jó volt, de mégsem olyan lett. Már egy ideje magamnak festem sima dobozos drogáriában kapható hajfestékkel, amivel nagyon meg vagyok elégedve amúgy, csak hát nő létemre mindig bizonytalan vagyok az árnyalatban. :) De lehet, hogy csak bele kéne törődnöm, hogy nő vagyok. :D Köszönöm a segítséget egyébként! :)
2013. febr. 5. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!