Mi a hozzám illő hajszín?
Sziasztok! Soha nem vagyok biztos a hajszínemben, volt már a szőke több árnyalata és most világos barna a hajszínem, de ebben sem vagyok biztos.
A szemem szürkés zöld, kissé szeplős típus vagyok (tehát nem kreol bőrű, de nem is hófehér), és a szemöldököm is igen sötét (majdnem fekete és természetes, nem festett).
Ovális-szív alakú az arcom és szeretem kicsit hullámosan hordani a hajam.
Tud valaki valamilyen tippet, ami szerint tuti illő árnyalatokra bukkanhatnék?
Előre is köszönöm! :)
Mivel írtad, hogy szemöldököd sötét színű, ezért gondolom az alaphajszíned is sötétebb lehet a festett árnyalatoknál. Az eredetivel mi volt a baj? Miért nem próbálod meg ahhoz hasonlóra, esetleg egy árnyalattal világosabbra csak?
Nem tehetek róla, de nekem annyira természetellenes, amikor valaki sötét (majdnem fekete) szemöldökkel szőke hajat festet magának...
Igen, nekem is pont ez volt a gondom a szőkével, mert elkezdett besötétülni a szemöldököm. Előtte nem volt ilyen sötét. De mivel azt teljes egészében kizárom, hogy a szemöldökömet is festessem, így alkalmazkodnom kell...
Az eredeti hajszínem egy fakó, semmittelen, seszínű, fakó valami, ami valamikor még szőkés volt. Nem lehet ezt színnek nevezni, de a sötétsége kb. olyan mint egy világos barna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!