Milyen hajhennát javasolnátok nekem?
Nem vagyok ebben jártas, nem tudom, hogy milyenre érdemes beruházni. Nincs hosszú hajam, kb. a nyakam aljáig ér, szóval nem kellene olyan nagy kiszerelésű. Nem olyan vörös hajat szeretnék, mint amilyen Arielnek van :), csak hogy egy kicsit vörösesebb árnyalatú legyen a hajam. Most pl. vörös melírcsíkok vannak benne (vagyis inkább ibolyalila), de jobban szeretném, ha az egész ilyesmi lenne.
Előre is köszönöm! :)
Neha hennaport tudok javasolni, ez 100 %-os tisztaságú, nem henna alapú festék vagy ilyesmi. Ez maximálisan henna. A minősége kifogástalan, én is ezzel festem a hajam. Nem tudom konkrétan milyen színű a hajad, mert az sem mind1. Nekem világosbarna az alaphajszínem, nyáron hajlik kicsit a sötét szőke felé, de egyébként ilyen mosogatólé színű. Erre festettem henna-indigó pépet, 2:1 arányban. A folyadék nem csak víz volt, tettem bele egy fekete tea filtert és egy evőkanál nescafét is. Az eredmény: középbarna haj, vöröses fénnyel. Kicsit mahagónis, de inkább a barnába hajlik. Gyönyörű. A bionom.hu-ról rendelheted meg, magával a hennával és indigóval nincs baj, de felhívnám figyelmedet arra, hogy ez az antalvaliék webáruháza, és tanácsaik kicsit félresikerültek. Értem ezalatt pl azt, hogy rövid hajra 200 grammot, hosszúra 300 grammot ajánlanak. Én kis naiv azt hittem a majdnem derékig érő hajam már a hosszú haj kategóriában van. Hát maradjunk annyiban, hogy a 300 gramm cuccnak TÖBB MINT A FELE megmaradt. Lefagyasztottam, tegnap újra felkentem az egész hajra (holott nem kellett volna, de nem akartam újra fagyasztani), de így is maradt ismét egy egész hajra való adag. Szóval kénytelen voltam megint a mélyhűtőbe vágni. Úgyhogy nagyon vigyázz a mennyiségekkel, ha a nyakadig ér a hajad, akkor MAXIMUM 100 grammot javasolok, de szerintem az simán lehet 75-50 gramm is.... nagyon könnyű porról beszélünk, ezért nehéz elhinni, hogy 50 gramm elég a hajra, de hidd el, hogy elég. Sok folyadékot felvesz.
Minden egyéb információt megtalálsz a bionom.hu-n, de ne antalvaliék tanácsait olvasd, hanem a többi vásárló véleményét. Ha ne adj isten hozzám lenne kérdésed, akkor írj bátran :)
Köszönöm ezt a részletes választ! :)
Most egy elég bugyuta képpel tudom csak szemléltetni, hogy milyen a hajszínem:
Kb. ilyen, de még az az 1-2 szőke árnyalatú tincs sincs benne, csak sima barna. De ugye most vörös melírral.
Akkor nekem elég lenne a legkisebb adag ebből a hennából, a 250 g 1500 Ft-ért. Szerinted ezt a hennaport nem lehetne fodrászkellékesben, Dm-ben, Rossmann-ban, Tescoban, valahol megvásárolni? A szüleim nem hívei az internetes rendelgetéseknek, de mondjuk itt nem is olyan drága, meg biztosan megérkezne rendesen.
Szóval ha marad nekem még ilyen cucc a festés után, azt le tudom fagyasztani, és pl. jövő hónapban újra felhasználni a következő festés alkalmával? ez tök jó :) Szerintem nekem nem is kellene sem fekete tea filter, sem nescafe, mert én inkább vörösesebb árnyalatot szeretnék elérni, bár azt is szeretném, hogy olyan szép mély színe legyen.
Majd még megbeszélem ezt Anyuval, és ha nem bánod, akkor majd az alkalmazása előtt írok még Neked, hátha kell valamiben a segítséged :)
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!