Az igaz, hogyha a teljes hajra használjuk a balzsamot, előbb zsírosodik a haj?
Figyelt kérdés
úgy hallottam,hogy csak a haj végébe kell dörzsölni,és ha az egész fejünket megmossuk vele mint pl a samponnal,előbb zsírosodik,igaz ez?2013. febr. 4. 18:09
1/4 anonim válasza:
igaz, de próbáld ki és eldöntheted
3/4 anonim válasza:
Nekem nem zsírosodik tőle egyáltalán. Mindig is egész hajra használtam.
4/4 anonim válasza:
Attól függ alapból milyen a hajad. Mondjuk akinek száraz haja van, a fejbőre is száraz, és nem termel elég zsírt, annak kifejezetten jó fejre is rakni. Akinek viszont könnyen, gyorsan zsírosodó haja van, annak gyorsabban zsírosodhat tőle. De az sem mindegy, milyen a balzsam. A szilikonos vagy olajat tartalmazóktól zsírosodna gyorsabban, a szilikonmentes, könnyebb balzsamoktól nem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!