Tenutan gyógyszerről mi a véleményetek?
Nincs sok pattanásom, csak mindig előjön 1-2 és nagyon zavar, mert sose múlik le teljesen az arcom, vagyis sose lesz szép babaarcom. Az egyik ismerősöm szedi, és neki nagyon bevált 1 hónapja szedi és már az első hetekben látszott a változás az arcán, hozzáteszem, hogy neki se volt csúnya az arcbőre. Bőrgyógyászhoz nem akarok menni, mert csak krémet írna fel és ecsetelőt, de az nekem is van.. (Zineryt, Dermofil pasztám, arcradír stb..) és a házi orvossal íratnám ki. és ugye ez a gyógyszer mellett szednék lactoprotect-et, mivel az antibiotikum nem csak a rosszat, de a jót is elpusztítja. és a kérdésem az lenne, hogy aki szedte annak bevált? nem jöttek ki újra a pattanásai miután abbahagyja?!
16/L
1-2 pattanásra még nem írnak fel ilyet.
Én múlt héten álltam neki szedni napi 2x1-et de nekem még egyáltalán nem használt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!