Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Sötétbarna hajba szőke melír...

Sötétbarna hajba szőke melír ami jól is néz ki?

Figyelt kérdés

linkelnétek ilyen hajakat?

szőke szeretnék lenni de nem teljesen csak sok melírra gondoltam vagy ilyesmi de nem akarom hogy csíkos legyyen a fejem

valahogy a szőke olvadjon a barnába ki lehet ezt vitelezni szépen?

2013. febr. 2. 10:00
 1/3 Andii1 ***** válasza:
0%
az undorító...
2013. febr. 2. 11:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Az ennyire eltérő színű melír már a '90-es évek óta nem divat - sőt, már akkor sem nézett ki jól. Szerintem. A diszkrétebb melír (pl.sötétbarna hajba egy árnyalattal világosabb tincsek) még nem annyira gáz, de szőkét semmiképp!

Ha annyira szőke akarsz lenni, akkor fokozatosan világosítsd a hajad - egyre világosabb hajfestékkel, vagy ha bevállalós vagy, akkor az egészet festesd át egyből szőkére, de ez a szőke melír-dolog... szerintem a legrosszabb megoldás, amit tehetsz.

2013. febr. 3. 14:22
 3/3 A kérdező kommentje:
úgy gondoltam h a tetejére annyi melírt h szinte szőke leygen alulra pedig kevesebbet a hajam végei egyébként is szőkék
2013. febr. 3. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!