Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen szinu haj lesz divat...

Milyen szinu haj lesz divat 2009 oszen es telen?

Figyelt kérdés

Be szeretnem festeni a hajam , sotetbarna most , milyen szin lesz divatos most . meg sose volt befestve ezert szeretnek picit a divat utan menni.

Szokesvorossre gondoltam

2009. szept. 3. 13:11
 1/8 anonim ***** válasza:
39%
Jééézusom, már hajszínből is van divat? Javaslom a sötétlilát, de a szőkés-vöröses-barnás-zöldes-kékes-fekete se rossz.
2009. szept. 3. 13:14
 2/8 A kérdező kommentje:
normalis valaszt kertem , az ilyen megjegyzeseket nem kertem ha tudsz segiteni koszi ha nem akkor ne irj inkabb semmit
2009. szept. 3. 13:18
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
Ehh... és mi van, ha a divatszín nem áll jól neked. Ősszel az őszi színek divatosak... tehát ha barna vagy, akkor tök jó lesz a barna. De lehet sötétlila is, vagy sárga, vagy piros... mint az őszi falevelek :-D
2009. szept. 3. 13:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
nem az a lényeg h mi a divat. a bőr és szemszínedtől függ, inkább legyen olyan szinű a hajad amilyen előnyös. de sztem most a szőkésbarna vagy a világosbarna lesz a divat.
2009. szept. 3. 13:50
 5/8 A kérdező kommentje:
vilagos borom van , nehany szeplovel , a szemem is barna
2009. szept. 3. 14:00
 6/8 anonim ***** válasza:
akkor a szőkét felejtsd el, a fekete öregít, szerintem színezd be vagy fesd be valami szép aranybarnával.
2009. szept. 3. 15:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Miért felejtse el a szőkét? Nekem zöldesbarna szemem van és jégszőke a hajam, és jobban áll, mint a barna...
2009. szept. 3. 16:46
 8/8 anonim ***** válasza:
a sötét színek divatosak, de a természetesebb árnyalatok, pl csokibarna, sötétbarna, gesztenyebarna.
2009. szept. 5. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!