Mennyire használt a Neutrogena mitesszer elleni korongja?
Figyelt kérdés
Én ha nem használom minden nap, másnap már megint teljesen olyan az orrom! Tehát ezt most már mindig használnom kell? Nincs valami tartósabb megoldás?2009. szept. 3. 11:47
1/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem használ. Sőt, veszélyei is vannak. Leginkább az, hogy igazából nem is a mitesszereket szedi ki, hanem a tetejét, aminek semmi értelme. A másik dolog pedig, hogy kitépi az orron található mini szőrszálakat, így azok könnyen megerősödnek. Több is lesz, sötétebb és erősebb is. Nagyon nem ajánlom.
Sajnos csak az arctisztítás az, ami használ.
2/5 anonim válasza:
télleg nemtúlsokat ér, én próbáltam, kicsit halványítja, de sztem egyáltalán nem szedi ki, kis idő elteltével pedig megin ott virít
én balea antibakteriális bőrradírt hazsnálok, na az faszán eltünteti a mitesszerekt az orromról
3/5 anonim válasza:
Persze hogy vissza jönnek másnapra, mivel a pórusok ugyan ugy tágak maradnak!!! Le kellene kezelni a kiszedés után pórusösszehúzóval!
4/5 A kérdező kommentje:
A balea antibakteriális bőrradír mennyibe kerül?
2009. szept. 7. 15:30
5/5 A kérdező kommentje:
Tudsz ajánlani pórusösszehúzót?
2009. szept. 7. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!