Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » SOS! Pattanásból lett bab...

SOS! Pattanásból lett bab méretű duzzanat, mit tegyek vele?

Figyelt kérdés
Egy ártatlan miteszer kinyomásából indult, két nap alatt olyan duzzanat lett belőle, hogy szerintem foghúzástól nem dagad így fel az arcom. Kitapintható bab méretű duzzanat, próbáltam kinyomni, steril tűvel rásegíteni, de nem sikerült eredményt elérnem. Mit tegyek vele? Tuti hogy van benne genny, az egész kemény és kitapintható. Csütörtökön fotózás, SOS!!
2013. febr. 1. 16:22
 1/2 anonim ***** válasza:
hopp, csak ne nyúlj hozzá. szerezz be egy antibakteriális arcmaszkot (kicsit csípni fog), vagy tegyél rá mentolos fogkrémet pár órára.
2013. febr. 1. 17:03
 2/2 Kri76 válasza:
Vannak olyan pattanások, amik így megdagadnak, nem lehet őket kinyomni, csak váladékoznak. Csak magától múlik el, nekem az a tapasztalatom. Nem tudják kiphotoshopolni a fotódat?
2014. márc. 24. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!