Száraz kézre nektek mi vált be?
Valami kézkrémet szeretnék vásárolni, mivel hamar kiszárad. A házi praktikák és gyógyszertári krémek is érdekelnek.
Már néztem a Tibolina kézkrémet illetve a Sanatopic Intenzív Bőrpuhító Krémet. Ezekről vélemények? Szerintetek ezek mennyire hatásosak?
Lipobase krém!
Nekem is itt ajánlották gyakorin,páromnak a keze durván száraz néha vérzett is,meg tiszta vörös így télen.
Ez a krém szinte azonnal rendbehozta,ha mindennap használja szép puha keze lesz max egy picit piros!
Eddig egy bolti kence-fice nem volt erre képes,és csak 1100 ft jó nagy mennyiség.
Én neutrogena kézkrémet használok.Télen nagyon hatásos mert nekem még az ujjaim között is fehér pikkelyessé válik a bőröm ha nem kenem be.
De amúgy a gagyibb zsírosabb éjszakai arckrémek is nagyon hatásosak. Ha itthon vagyok mindig azt használom, utcán pedig a neutrogénát. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!