Ha leborotválom a hajamat erősödik úgy, mint az arcszőrzet?
Ha vitaminhiányban szenved valaki, vagy hiányosan táplálkozik, akkor a haja is vékonyabb, töredezőbb, satnyább...
A hajadat is tudod erősíteni :dúsabb és erősebb lesz, ha növekvő holdfázis idején vágsz le belőle 0,5-1 cm-t.
Ha NÖVEKVŐ HOLDFÁZIS idején vágsz hajat, az erősebbé, dúsabbá teszi a hajadat!!! (A növekvő holdfázis segíti a beépülést, erősítést, táplálást.)
Itt mindig megnézheted az aktuális holdfázist :
Holdfázisok : [link]
(Akkor van "növekvőben" a Hold, mikor "D" (=dagadó) formát látsz belőle!)
Amúgy bármelyik szőrszál megerősödik, ha pihés állapotában leborotválják többször (pl. a nők lábán lévő szőrszálakat), egyre vastagabb és erősebb lesz, főleg ha minden nap leborotválják, növekvő holdfázisban is, mert akkor 2x olyan gyorsan fog nőni és erősödni.
Én a lábamon 3 év alatt totálisan kiirtottam a szőrszálakat a holdfázisos módszerrel : mindig csak FOGYÓ HOLDFÁZISNÁL epiláltam a lábam, ettől egyre kevesebb és egyre satnyább szőrszálak nőttek vissza.
10 éve 1 szál szőr sincs a lábamon! :D
hold fázis xD Bocsi hogy szkeptikus vagy mi a fene vagyok
De a hajad mért növekedne attól hogy növekvő holdfázisba vágod-e vagy sem.
Sztm is megfelelő étrende meg egy kis vitamin kiegésztővel meg lehet oldani a problémát és rendszeres vágással (kis mértékű végésra gondolok) ...
Amugy pedig ha leborotválod a fejed azzal nem sokra mész nem fog sokat erősődni a halyad max a vitaminokta tárolsz a szervezetben és mikor elkezd növekedni attol érzed erősebnek... de idővel a vitamin kiürül a szervezetből vagy nincs a szervezetbe elegendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!