Mit ajánlotok napi arc ápolási rutinhoz?
A te korodban szerintem krémre nem nagyon van még szükség. Olyan arclemosót kell választani, ami nem szárítja ki túlságosan a bőrt, viszont a zsírt leszedi róla. Szappannal semmiképp se mosd, főleg boltival ne. Arclemosóból nekem ez vált be leginkább: [link]
750 Ft, Rossmannban kapható. Próbáltam sok Garniert, L'Orealt, Neutrogenát, Baleát, stb., de ez sokkal jobban bevált. Minden nap használhatod, krémesebb állagú, kicsit szemcsés, tehát radíroz is nagyon enyhén, jól tisztít, de nem szárít. Én ezt estére ajánlanám, reggelre pedig elég egy tonik. Ebből még nem találtam tökéleteset, de ez elég jó: [link] (Az arcradírt is használom ebből, az is nagyon jó.) Ez viszont sajnos nem az olcsóbb kategória, 1800-1900 Ft körül vannak. A Balea viszonylag olcsó, talán 600-700 Ft körül lehet, az sem rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!