Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit ajánlotok napi arc ápolási...

Mit ajánlotok napi arc ápolási rutinhoz?

Figyelt kérdés
Az arc bőröm kicsit zsíros és inkább miteszerim vannak, sajnos nem tudom mivel tisztítsam az arcom. Amiket olvastam ott sima szappant nem írtak avval nem szabad? Miket ajánlotok ami maximum 1000 ft és arc krémből is? Köszönöm! 14L

2013. jan. 29. 19:38
 1/3 anonim ***** válasza:

A te korodban szerintem krémre nem nagyon van még szükség. Olyan arclemosót kell választani, ami nem szárítja ki túlságosan a bőrt, viszont a zsírt leszedi róla. Szappannal semmiképp se mosd, főleg boltival ne. Arclemosóból nekem ez vált be leginkább: [link]

750 Ft, Rossmannban kapható. Próbáltam sok Garniert, L'Orealt, Neutrogenát, Baleát, stb., de ez sokkal jobban bevált. Minden nap használhatod, krémesebb állagú, kicsit szemcsés, tehát radíroz is nagyon enyhén, jól tisztít, de nem szárít. Én ezt estére ajánlanám, reggelre pedig elég egy tonik. Ebből még nem találtam tökéleteset, de ez elég jó: [link] (Az arcradírt is használom ebből, az is nagyon jó.) Ez viszont sajnos nem az olcsóbb kategória, 1800-1900 Ft körül vannak. A Balea viszonylag olcsó, talán 600-700 Ft körül lehet, az sem rossz.

2013. jan. 29. 20:30
 2/3 anonim válasza:
én már rengeteg mindent kipróbáltam, de az a baj, hogyha elkezdesz valamit naponta használni, hosszá szokik a bőröd, és ha egyszer abbahagyod, akkor követelni fogja tovább is, és rosszalkodni fog, azaz még rosszabb lesz a bőröd, mint azelőtt. ez sajnos igaz... :(olvastam, hogy sokat kell mosni naponta min 3szor. reggel, mielőtt elmész aludni és ha hazaérsz a suliból. sokat kell tisztítani. meleg-hideg víz váltakozással, hogy a pólusok kinyíljanak-táguljanak, ezt többször lehet váltakoztatni (pl. háromszor) és az utolsó, az a hideg víz legyen. nappal ne fogdosd az arcodat! én sajnos vagy nem sajnos, de hárpiás vagyok erre. rengeted baci kerül az arcra. ha este nagyon érzed, hogy zsíros pl. az orrodnál, akkor egy tiszta ruhával/kendővel töröld meg. havonta egyszer-kétszer szoktam használni arctisztítót, radírt. este túsfürdővel szoktam lemosni, amikor megfürdök. semmi extra. a szappannal is szabad, de az szárít, azért nem írták.
2013. jan. 29. 20:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Arc radírom az van, de abból húú nem emlékszem hogy hívják a rossmann-os színes csíkos valamit kipróbálom:)
2013. jan. 29. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!