Vam hajnövesztő kapszula?
Mert annyira nem nő a hajam hogy már kikészülök. A ricinus olajról már olvastam hideget, meleget. Szóval ezek után.....
Na , akkor előre is köszi a ( normális ) válaszokat.
Hajnövesztő kapszula nincs. Persze vannak szépségvitaminok, mint pl. a biovanne, revalid, hairclinic stb., de ezek több ezer Ft-ba kerülnek. Nem mondom, hogy nem lehetnek jók, de szerintem fölösleges ennyi pénzt kiadni rá, én sima dm-s hajvitamint szedtem, amiben ugyanazok a vitaminok vannak, csak jóval olcsóbb (1000 Ft körül van). Szerintem az is jó volt.
Egyébként nem valami kapszulától kell várni, hogy nőjön a haj. Egészséges, változatos táplálkozás, napi 2-2,5 l víz, ezenkívül fontos, hogy ne nagyon formázd meleggel a hajad (tehát kerüld a hajvasalót, hajsütőt, hajszárítót is csak a kevésbé meleg fokozaton használd). Ezenkívül ápolni kell megfelelő termékekkel és rendszeresen vágatni belőle.
Érdemes lehet még a bánfi hajszeszt kipróbálni, én is most kezdtem el használni. :)
én ricinust csak a hajhosszomra használom mert amikor a fejbőrömre kentem elég durván hullott tőle a hajam. a dm-es haar vitalt én is használtam, 5 hónap után indult be a tőle, tele volt a fejem kis sörtékkel :) nemrég váltottam hair clinicre, kétheti adagja kerül háromszor annyiba mint a dm-es de 1 hónapnyi szedés után nőtt 2-2.5 centit a hajam, szóval nekem megérte :)
a revalid is jó volt, használt, de miután bevettem, fél órára rá szédültem, rázott a hideg vagy hánytam úgyhogy azt nem ajánlanám :/ bár szervezetfüggő hogy kinek mi válik be. mindenesetre minden hajvitamint legalább 3 hónapig kell szedni hogy hasson
Érdemes B vitamin komplexet szedni, az segít ha vitaminhiányod van, amiatt nőhet lassabban a hajad.
Gyógyszertárban tudsz venni, nem drága, és hatásosabb, mint az agyonreklámozott vitaminok.
Plusz ami még segíthet a vas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!