Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ilyen színt akarok mint az...

Ilyen színt akarok mint az első képen van. Melyik hajfesték kell hozzá inkább?

Figyelt kérdés

1.

[link]

2.

[link]

3. [link]

4.

[link]

Ezen kívüli hajfesték is érdekel.Én ezeket találtam ami kicsit hasonít hozzá.

2009. szept. 2. 13:31
 1/8 anonim ***** válasza:
a 4est javaslom, az hasonlít a legjobban. a többi sötétebb
2009. szept. 2. 13:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy nem tök mindegy, hogy milyen a mostani hajszíned. Nem olyan lesz a végeredmény, mint a dobozon van. Én is a 4-est próbálnám ki, de nagy valószínűséggel nem olyan lesz, mint az első képen lévő csajnak. Teljesen ugyanolyanra csak mesterfodrász tudná megcsinálni.
2009. szept. 2. 14:06
 3/8 anonim ***** válasza:

jaja, tuti hogy nem lesz olyan a hajszíned mint a dobozon a képen. főleg,hogy amit linkeltél, a képen elég árnyalatos a csaj haja!

de vedd meg sztem a 4est,vagy kicsit sötétebbet,és készülj be otthon még melírozós festékkel is ( dupla melírozó vége van, ami által árnyalatossá teheted a hajat.

de pontosan ilyent csak fodrász tud csinálni

2009. szept. 2. 14:15
 4/8 anonim ***** válasza:

Milyen színü a hajad??

az a legfontosabb tényezö.Vidd el fodrászhoz a képet,hogy ilyet szeretnél,majd ö bekeveri,vagy megmondja milyet vegyél.

2009. szept. 2. 14:22
 5/8 anonim ***** válasza:
A fenti linken nem festve van a csaj haja,hanem melirozva tobb szinnel es feltetelzem,h meg utolag szinezve van, ugyhogy barmit is kensz ra a hajadra nem lesz ilyen.
2009. szept. 2. 16:48
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Már elvittem a fodrászhoz a képet am festett szőke a hajam.Be is lett festve aranybarnával :S De tökre szürkés lett.Ezért lettem volna kiváncsi,hogy mégis mit kellene végülis csinálnom,hogy legalább hasonló legyen a hajam?:(
2009. szept. 2. 19:16
 7/8 anonim ***** válasza:
nekem is ilyen szinü a hajam. de én picit világosabb festéket vettem mert általában a festék sötétebbre festi mint a doboz képén van.. de ha ezekközül akarsz akkor a 4-et válaszd!
2009. szept. 5. 16:25
 8/8 anonim ***** válasza:

L. C.-nek vastagszálú sötétbarna haja van. 6 %-os hidrogén-peroxidot szőkítőporral összekeverve 1 : 1 arányban 20 percig kell rajtahagyni a fent említett haj esetén, hogy vörösesre fogja be a szőkítő. Nem tudom, h neked milyen színű a hajad. Szőkés barnás árnyalat ugyanezzel a módszerrel szintén sárgás lesz, de inkább citromhoz közelebbi. Sötétbarna fekete lesz vöröses árnyalatú. Pár száz Ft-ból otthon meg tudod csinálni akár csíkokat akár az egészet.

Festék ahogy írtad szürke árnyalatot ad (a hamvasító miatt) és jobban roncsol és drágább is. Pár ezer Ft és halvány, tompa fehéres, szürke lesz.

2009. szept. 15. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!