Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ki szőkíti csak a tövét a...

Ki szőkíti csak a tövét a hajának? Jobban károsítja ez a hajat, mint a festés?

Figyelt kérdés
Nekem is csak a töve van szőkítve, de elég sok rövidecske hajszálam van...próbálom csak a tövére kenni, de óhatatlan, hogy ne menjen kicsit túl...
2009. szept. 2. 13:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer egy fodrász így magyarázta: a hajszál ha felnagyítanánk, úgy nézne ki mint egy szívószál, tehát üreges. A hajfestékek úgy működnek, hogy kitöltik ezt az üreget, éppen ezért a festett haj jóval lassabban nő mint a természetes, mert nehezebben tud lélegezni. A szőkítés lényege, hogy magát a hajszálat szívja ki, és mivel nincs színe, nem tömíti el az üregét. Ilyen módon kevésbé káros mint a festés, viszont arra tényleg vigyázz, hogy mindig csak a lenövéseket kend be a szőkítővel.
2009. szept. 2. 14:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Én is csak a tövét szőkítem, kevésbé árt mintha havonta vegyszereket (festéket) kennél az egész hajadra.
2009. szept. 2. 16:07
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszotokat! :) Én tényleg igyekszem csak a tövére kenni, de nem mindig jön össze...és nem húllik a hajatok?
2009. szept. 2. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!