A hajat egy héten tényleg kétszer ajánlott vasalni, és ha tegyük fel kivasalom hétfőn, szerdán is vasalt marad?
Figyelt kérdés
Én még nem használtam, azért kérdezem.
Azt írták, hogy heti 2 alkalommal ajánlott, viszont nem tudom, hogy így egyenes lesz e a hajam mindig.
2013. jan. 29. 01:20
1/3 anonim válasza:
Nem marad egyenes az idöjárás miatt, lehet az ho, esö vagy akár a meleg, az izzadságtol az alvástol és még sok mindentöl. Nekem az alapbol egyenes hajamon csak picit át kell huznom de akkor sem marad egyenes sokszor az elöbb emlitettek miatt.
2/3 anonim válasza:
Ez nagyon függ a hajad típusától. Nem lehet így megmondani hogy ki fog e bírni xy napot, neked kell kipróbálnod. Egy bnőmnek pl hiába hullámosítsák be a haját, talán egy két hullám látszik benne ami szinte ki is jön belőle. Az én hajam is egyenes, hajmosások után szoktam kivasalni vagy hullámosítani, és kitart következő mosásig kb, ami olyan 3-4 nap. Bár ez függ attól h akarok e változtatni rajta. Meg ha teszek rá pakolást vagy bármit máshogy csinálok esetleg akkor szórakozik.
Szóval próbáld ki, és nézd meg hogy meddig lesz egyenes.
3/3 anonim válasza:
tényleg hajtípustól függ, nekem két mosás között elég volt egyszer átvasalni 160 fokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!