Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha sötétbarna hajre ráfestek...

Ha sötétbarna hajre ráfestek élénkszőke színt, akkor az mien színű lenne?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy hülyén hangzik a kérdés, de nekem azt mondták, hogy ahhoz, hogy szőkére tudjam festeni a hajam élőtte ki kell szivatni.

2013. jan. 27. 20:36
 1/5 anonim ***** válasza:

rézvörös/narancssárga színű lesz tőle,itt ott barnásan.

ki kell szőkíteni előtte,de szükség van erre férfi létedre?

2013. jan. 27. 20:40
 2/5 A kérdező kommentje:
bocsi, a barátom fiókjáról írok
2013. jan. 27. 21:09
 3/5 anonim ***** válasza:

olyan festéket vegyél, amiben van oxi. én a palette jégszőkével szívattam le elsőre a természetes barna hajamat.

milyen hosszú a hajad?

ha hosszabb, akkor kell 2 doboz.

Vegyél két doboz jégszőkét, azzal szívd le. Attól függően, milyen lesz az eredmény, lehet, hogy kell rá még egy adag festék, akkor valamilyen középszőkét vegyél. Hamvasító samponnal mosd

2013. jan. 28. 03:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi
2013. jan. 28. 22:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Festéktől semmiképp nem lesz sötétbarnából szőke... csak vörös. A szőkéhez szőkítőpor + 12% oxival le kell szívatni. Utána mehet rá a festék.
2013. jan. 29. 02:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!