Ha sötétbarna hajre ráfestek élénkszőke színt, akkor az mien színű lenne?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy hülyén hangzik a kérdés, de nekem azt mondták, hogy ahhoz, hogy szőkére tudjam festeni a hajam élőtte ki kell szivatni.2013. jan. 27. 20:36
1/5 anonim válasza:
rézvörös/narancssárga színű lesz tőle,itt ott barnásan.
ki kell szőkíteni előtte,de szükség van erre férfi létedre?
2/5 A kérdező kommentje:
bocsi, a barátom fiókjáról írok
2013. jan. 27. 21:09
3/5 anonim válasza:
olyan festéket vegyél, amiben van oxi. én a palette jégszőkével szívattam le elsőre a természetes barna hajamat.
milyen hosszú a hajad?
ha hosszabb, akkor kell 2 doboz.
Vegyél két doboz jégszőkét, azzal szívd le. Attól függően, milyen lesz az eredmény, lehet, hogy kell rá még egy adag festék, akkor valamilyen középszőkét vegyél. Hamvasító samponnal mosd
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi
2013. jan. 28. 22:03
5/5 anonim válasza:
Festéktől semmiképp nem lesz sötétbarnából szőke... csak vörös. A szőkéhez szőkítőpor + 12% oxival le kell szívatni. Utána mehet rá a festék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!