A baba sampon csak gyerekeknek van?
Figyelt kérdés
vagy felnőtteknek is?2013. jan. 27. 19:19
1/7 anonim válasza:
használhatod, de csalódni fogsz, mert fél flakonnyi kell, hogy lemosd a koszt a hajadról, egyáltalán nem habzik. A gyereknek borsónyi!! mennyiségtől habos a feje, nekem 2 diónyitól is ragadt minden...a hajam meg tök kusza lett és alig bírtam kifésülni. Mindenképpen vizezd fel, ha kipróbálod.
2/7 anonim válasza:
Nekem semmi gondom nem volt a Baba samponnal, amíg azt használtam... Tuti, hogy felnőtteknek szánták, hiszen van már belőle férfi változat is :)
3/7 anonim válasza:
Bárki használhatja és szerintem elég jó minőségűek. Ár/érték arányt tekintve nagyon is jók.
4/7 anonim válasza:
most konkrétan a Baba mint márka samponja érdekel, vagy bármilyen babasampon? Mivel kisbetűvel írtad, és általános babasamponokra írtam választ.
A Baba samponja meg tök semleges, nem javít és nem ront a hajon, de nekem nem jött be.
5/7 A kérdező kommentje:
a Baba samponra gondoltam hát mindenki mást mond de majd kipróbálom
2013. jan. 28. 19:20
6/7 anonim válasza:
Baba sampont én gyerek fejére nem tennék... egyszer vettem magamnak, azt hittem kíméletes merthogy gyerekeknek van, de ez nem igaz, nem gyerekeknek való, szilikon is van benne, meg egy csomó káros anyag. Szóval én kidobtam, és vettem egy természetesebbet. A Babát meg senkinek nem ajánlom azóta sem.
7/7 anonim válasza:
Énis használtam már babasampont, frezydermet, aminek szerintem jó illata van és jól tisztít is, de nem habzik úgy, mint egy rendes sampon. Ez egyébként nekem nm baj, mert így biztosra tudtam, hogy nincs is benne annyi erős tisztítószer. Szóval jó volt, de azóta alternatív megoldást választottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!