Zsirhiányos börre hatásos krém, vagy bármi?
Használj folyamatosan olivaolajat! NEM VICC!!!!
Minden arcmosás után még nedvesen kend be vele az arcodat: pár csepp olajat dörzsölj el a tenyered között és utána azzal kend át az arcbörödet. Este lehet kicsit bövebben is és alaposana maszirozd is be. Már egy-két hét alatt látványosan javulni fog.
Ez a módszer mellett nemcsak a zsir pótlódik vissza, hanem egyúttal hidratál is, és a böröd PH-ja is optimális lesz.
Hámositó kenőcsöt kellene rá venni a gyógyszertárban.
De én merném ajánlani a popsi kenőcsöt,amit helyben készitenek el a gyógyszertárban .Olyan gyógyszertárba kell menni,ahogy van egy nagyon idős gyógyszerész,ő tud még jó dolgokat .
nekem szeboreás ekcémám van, de nem feltétlenül jár piros foltokkal járhat csak hámlással is... nekem is az orrom töve, és a szemem környéke, nekem csak a head and shoulders vált be, próbáld ki, naponta 2* mosakodj meg vele, ha javul akkor neked is ez a bajod..
amúgy nekem is azt mondta 10-9 orvos, hogy száraz a bőröm, csak 1 az utolsó mondta, hogy szerinte pont hogy nem... ő ajánlotta a head and shoulderst és 1 hét alatt megoldotta, amivel 25 éve szenvedtem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!