Ez mi lehet? Látott már valaki ilyet?
Figyelt kérdés
Olyan a széle mint egy anyajegy, de a közepe világos...több is van a fejbőrömön. Nem viszket, nem fáj, csak nagyon csúnya :( Elmegyek bőrgyógyászhoz, de az még nem most lesz és jó lenne tudni róla valamit.
2013. jan. 26. 19:36
1/9 anonim válasza:
Anyajegy.
Nem minden anyajegy barna, illetve nem minden része ugyanannyira pigmentált.
2/9 A kérdező kommentje:
de ez eddig nem volt ott...és egyre több van :/ a kép nem adja át rendesen a színeit, de élőbe nagyon undi..
2013. jan. 26. 19:47
3/9 anonim válasza:
Nem volt ott vagy nem volt ekkora?
Mert az anyajegyek nőhetnek.
5/9 A kérdező kommentje:
nem volt...és most már több helyen is van..
2013. jan. 26. 20:00
7/9 anonim válasza:
Ilyet még nem láttam. Bár úgy olvastam, hogy a fejbőrön is lehetnek anyajegyek. De mivel írtad, hogy régen ilyened nem volt, és hogy egyre több jön ki belőle, ne halogasd a bőrgyógyászt, mert csak ő tudja pontosan megállapítani, hogy mi ez.
8/9 anonim válasza:
ez gomba az anyajegy és a szemölcs nem ilyen bőrgyógyászaton dolgozok menj el orvoshoz!
9/9 anonim válasza:
Szerintem is gomba, vagy valami fertőzés. Minél hamarabb menj el!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!