Lézeres anyajegyeltávolítás? Tényleg veszélyes? Meddig kell utána kötést hordani?
"én egyet szedettem le, lézerrel(...)" Nem én értettem félre ;)
Jajj, én a sebészeti úton való eltávolítástól nagyon félek :( Egyik ismerősömnek a lábáról szedtek le anyajegyet, igaz, nagyon nagy volt. De hónapokig tartott a gyógyulási folyamat, többször szét is nyílt neki, nagyon csúnyán gyógyult be neki. Pedig ismertebb dokinál volt (plasztikai sebésznél), aki ráadásul közeli rokona, tehát még azt sem mondhatom, hogy biztos "lesz*rom" munkát végzett.
Lézerrel nem szabad anyajegyet eltávolítani. Csak sebészeti úton történő kimetszéssel. Tévhit, hogy szabad lézerrel, az persze teljesen más kérdés, hogy megcsinálják-e... Lehet, hogy akinek profi doki szedett le lézerrel, az inkább szemölcs volt, azt, ha jól tudom szabad.
Nekem már 5 anyajegyemet is levették, sebészeti úton, a hátamról.
Az, hogy milyen heg marad utána az attól is függ, hogy milyen a hegesedésed. Mindenkinél más.
Amitől függ a heg kinézete: plasztikai sebésszel csináltatod, vagy tb-sen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!