Milyen árnyalatú hajfestékkel lesz ilyen színű a haj?
Figyelt kérdés
Sziasztok, a keresett hajszín:
Évek óta szőke vagyok, festettem magamnak otthon is, ill. többféle fodrásznál voltam, de még sose sikerült ilyenre. Pedig múltkor már képet is vittem (ezt). Ez milyen árnyalat??? Aranyszőke?
Látom, hogy melírozva van, de az enyém is. Mellesleg a saját hajszínem sötétszőke-világosbarna, tehát még csak nem is fekete, hogy ne lehessen ennyire kiszőkíteni. Várom a válaszokat!
2013. jan. 26. 17:23
1/3 anonim válasza:
Próbálkozz a hamvas szőke/skandináv szőke színekkel. :)
2/3 A kérdező kommentje:
Most épp hamvas szőke, de még csak nem is hasonlít erre:( de ez a skandináv szőke jól hangzik
2013. jan. 26. 18:53
3/3 anonim válasza:
Érdekes a fénykép: a hajtőnél hamvas, viszont a vége meg nem az. Talán mást kennek a hajhosszra, és mást a lenövésre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!