Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ki tud egy jó házi haj növeked...

Ki tud egy jó házi haj növekedés serkentő praktikát?

Figyelt kérdés
Vagy milyen kence-fice jó rá?

2013. jan. 26. 13:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Elméletileg a ricinusolaj használata jó.
2013. jan. 26. 14:01
 2/5 anonim ***** válasza:
petroleum
2013. jan. 26. 14:03
 3/5 walk w1th mee ***** válasza:
idő..
2013. jan. 26. 14:42
 4/5 anonim ***** válasza:

ricinus olajtól is sok rosszat olvastam én azt javaslom, hogy semmit ne kenj a hajadra mert nem biztos, hogy használni fog!

ha tényleg szeretnéd, hogy gyorsabban nőljön akkor vágass belőle 1cmet mert rengeteg embernek azért nem nől mert nem vágatnak mivel nővesztik de közben meg nem kap a hajhagyma levegőt ezért nagyon lassan nő és a vége meg letörik ezért a hosszán nem is látszik, hogy nő.

mindenképpen ezt próbáld ki szerintem ha nem szoktad vasalni a hajad meg stb akkor fél évente elég 1x menni de igazából fogd látni, hogy mikor kezd töredezni.

2013. jan. 26. 15:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Én most azt próbálom ki hogy a samponomba fahéjat keverek, fogalmam sincs jó-e, egy barátnőmnek elvileg jó, de ha nem az illata akkor is tetszik :)
2013. jan. 26. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!