Hogyan tudom sötétebbé tenni a hajszínemet festés nélkül?
Figyelt kérdés
Elég szőke hajam van, de mivel férfi vagyok, nem szeretném festeni, kezeltetni a hajamat. Van valami módszer, hogy legalább barna legyen?2013. jan. 25. 23:18
1/5 anonim válasza:
Férfiak is festhetik a hajukat, nyugi... csak hazánkban vannak még ilyen begyepesedett emberek akik ellenzik.
Egyébként diólevél forrázattal áztathatod, attól pár hét alatt sötétedik valamennyit.
2/5 anonim válasza:
Nem ellenzem, csak undorítónak tartom amikor befestik feketére a hajukat, aztán virít a szőke szemöldökük... Nem probléma ha fested, de szőkéről ne barnát akarj hanem valami sötétebb szőkét, már az is jobb lenne, nem?
3/5 A kérdező kommentje:
Igazából azért nem szeretnék rögtön festeni, mivel még fiatalkorú vagyok. Nem szőke a szemöldököm, hanem fekete, így kicsit furcsa a szőke haj. Egyszerűen ezt a hajszínt utálom, nekem egyáltalán nem tetszik, ezért szeretnék barna vagy fekete hajat. Köszönöm a segítséget, ment a zöld.
2013. jan. 26. 11:04
4/5 anonim válasza:
Kimosható hajszínezőt vegyél, ezek ilyen kicsi tasakokban kaphatók. 4-6 mosásig tart és nem is változtat drasztikusan a hajad színén csak ilyen pár árnyalatot.
Meg pont ezért, mivel kijön a szín, ezért nem roncsolja a hajad annyira.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, neked is ment a zöld.
2013. jan. 26. 13:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!