Sötétbarna hajból ki lehet e hozni világos hamvasszőke színt a wella 12/81, vagy alfaparf 11.11 festékekből, úgy, hogy ne legyen sárgás a töve?
Figyelt kérdés
Szőkített hajam van, csak a tövét szeretném vele festeni...úgy gondolom, hogy a festés mégsem károsítja annyira, mint a szőkítés! Ha nem jól gondolom, kérlek segítsetek!2009. szept. 1. 14:00
1/3 anonim válasza:
Milyen sötétbarna a hajad? Ha nagyon akkor necces hogy szép hamvas lesz, de egyébként nagyon szép a 12/81 vagy akár a 12/89 is! 12%al probáld meg 1 rész festék 2 rész oxi keverési arányban és hagyd rajta kb 40-45 percet, vagy ülj ki vele a napra ha meleg van fél órára kb. Ha eddig csak szőkítéssel volt festve akkor nem biztos hogy hamvasnak fogod találni mert ahhoz vagy szokva, de sárga nem hiszem hogy lesz ha jol csinálod :)
Egy fodrász
2/3 A kérdező kommentje:
Hát elég sötét, idáig fodrász csinálta...nem igazán jó minőségű anyaggal..és a festékei sem valami meggyőzőek...és az egészet át lehet húzni vele?
2009. szept. 1. 14:17
3/3 anonim válasza:
Nekem nagyon sötétbarna az eredeti hajszínem és abból esőnek a fodrász szőkítette ki elég világosra (de nem hidrogén szőkére, attól azért sötétebb) azóta pedig én csinálom saját magamnak. Én garnier-t használok (nagyon világos szőke a neve) és nem csak a tövét hanem az egész hajamat befestem vele és nekem szépen kivilágosítja az eredeti hajam is és így sztem jobb, hogy nem csak a tövét festem be, mert így ugyanolyan színe lesz mindenhol a hajamnak. Hát remélem érthetően írtam le :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!