Szintetikus pothajat lehet mosni?
Figyelt kérdés
Azt olvastam, van kulon szintetikus pothajra sampon, nos nekem olyanom nincs. Rendes samponnal, balzsammal moshatom? Akinek van benne tapasztalata, olyan lesz-e, mint volt? Ugyanis szepen passzol a hajamhoz, hullamos, egyaltalan nem latszik, hogy pothaj. Nem szeretnem, ha tonkremenne.2013. jan. 25. 14:11
1/1 Emyke031 válasza:
Az enyémet u.úgy mostam, mint amúgy a hajamat(sampon, balzsam). Semmi baja nem lett, 3-4hónapig tudtam u.azt használni(havonta újra feltéve),mire a fésű szétszedte a végeket... :) /Bár nekem tincses, és egyenes volt./
A hőmérséklettel kell vigyázni a m.a. hajnál( nagyon meleg h.szárító, sütővas,...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!