Folyton cigi szagú a hajam. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Anyu cigizik és mindig cigi szagú a hajam.. lehet hogy sokszor nem is érzem és az tök ciki. Kb. 1,5-2órával ezelőtt mostam meg és máris cigi szagú.Egyáltalán tudok tenni valamit ez ellen? Nem tudom kerülni anyát, amúgy sem valami nagy a lakásunk..14/L2013. jan. 24. 21:17
1/8 anonim válasza:
anyukáddal beszéld meg hogy nem kéne a lakásba cigizni. ennyi a rejtély.
2/8 A kérdező kommentje:
Mondtam már neki, hogy ez engem zavar de hát ilyen hidegben nem fog kimenni az erkélyre :/
2013. jan. 24. 21:29
3/8 anonim válasza:
lehet venni iylen "hajfrissítő" spray-t na olyat vegyél és nem ész nélkül csak ha mikor érzed, hogy cigi szaga vana hajadnak és zavar kicsit fújj rá.
4/8 anonim válasza:
de ne már, hogy egy édesanya a lánya kérésére ne tudjon kimenni - télen is! - dohányozni az erkélyre.. már csak egészségügyi szempontból is. ennek alapnak kéne lennie. simán érvelj neki ezzel.
én pl. soha nem dohányzok a lakásban, soha eszembe nem jutott, hogy bent gyújtsak rá. sőt, kisgyerekek előtt sem gyújtok rá.
5/8 anonim válasza:
míg otthon laktam, mindig összefogtam, suliban kiengedtem. viszont még így is maradt egy kis bukéja. egy ideig ez ment, aztán áttértem a mindennapi hajmosásra.
6/8 anonim válasza:
Sajnos nálunk Anya és Apa is cigizik, így nekem is mindig olyan a hajam :S Én a Gliss Kur nem kiöblítős spray-ket szoktam használni, azok ápolnak is, és kellemes az illatuk.
7/8 A kérdező kommentje:
Hat nek nem lenne kedvem minden nap mosni, mert hosszu . Majd megbeszelem vele:D
2013. jan. 25. 13:12
8/8 anonim válasza:
Anyukád elég gáz... én is cigizem, de soha nem gyújtok rá bent a lakásban, mindig kimegyek a lakás elé, a körfolyosóra. Mondd azt neki, hogy érzed, hogy mostanában rosszabb a közérzeted a passzív dohányzás miatt, köhögsz..stb. És igenis menjen ki, akármilyen hideg van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!